CALLAS CAFÉ & RESTAURANT

P1011199P1011200P1011201
Efter lunch promenerade jag och Emil bort till Budapests operahus och satte oss på fiket/restaurangen för lite läsning och en kopp kaffe. Så så otroligt fint där och super trevliga kypare!!

P1011202
P1011203P1011204P1011212

 

Min kamera har varit med så fruktansvärt länge nu och det märks otroligt bra på bilderna måste jag säga haha! Fick slänga på lite mysiga filter för att dom skulle duga någorlunda. Jag antar att det är dags att lära sig systemkameran vi har nu… Men ni får stå ut ett litet tag till darlings! 😉

Idag är det min och Emils sista dag här i Budapest, vilket känns super tråkigt då vi har totalt förälskat oss i staden.. Önskar så att vi bara hade veckan ut, men vi tänker åka hit snart igen. Vi vill se mer av Budapest när värmen, grönska och blomster finns här!

Vi har iallafall strosat runt vid operahuset som sagt och nu är vi tillbaka på hotellet. Emil är nere på spaavdelningen och bastar medans jag ligger på rummet och vilar lite innan vi ska ut och leta rätt på ett ställe som ska få servera oss mat haha!

Hoppas ni alla har en super fin fredagskväll!

 

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>